When someone expresses a strictly professional opinion, there is always sex or envy in the background
G
M
T

Álomvilágok

Biztos mindenkinek a fejéhez vágták már, hogy álomvilágban él. De mi is ez az álomvilág, amit én inkább spirituális valóságnak neveznék?

Először is mindenkinek van egy saját világa, aminek a spirituális szintjein csak ő van. Ez azt jelenti, hogy mindig van egy olyan tudatpozíció, ahol otthon vagy és biztonságban. Bár ez csak az egyéni tudatok egy valóságának hitében élő emberek számára értelmezhető, mert a kollektív tudat számára ez feleslegesen komplikált megközelítés. Tehát lesz egy határ, aminek egyik oldalán te vagy, a másikon meg a kollektív tudat és lesz egy másik határ, ahol szintén te vagy az egyik oldalon, a másikon pedig a többi egyéni tudat.

Aki a külvilágban él, az mindent a külvilágra értelmez annyira, hogy aki a belső világának feléledéséről beszél, azt hülyének nézik a többiek. Ha arról beszélek, hogy magasabb dimenzió, azt mindenki úgy képzeli, hogy kívül van és nem állítom azt, hogy nincs kívül is (hisz a fizikai világ határozottan kívül van), amit megerősíthetnek a matematikusok is, akik ezeket modellezni is tudják. Ám minden belül van, még az is, amit kívül látsz, mert amit kívül látsz, az csak egy holoprojekció. A fizikai sík egy kivetítés, amit úgy érthetsz meg a legkönnyebben, ha a világra úgy tekintesz, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz játszol. Ha kinézel a szemeiden, láthatod is.

A bizonyítékok világában élő sok-sok ember tagadja a harmadik szem létezését. Pedig ők is alszanak, közben álmodnak és úgy látnak képeket, hogy közben nincs nyitva a szemük. Ott a bizonyíték előttük, mégsem értenek ebből semmit. Amikor alszol, akkor kvázi olyan szinten vagy, mint egy guru ébren. Ott a mindennapi rohanás életed, ami nem engedi lecsendesíteni az elmét annyira, hogy ezek a lehetőségek megnyíljanak. Persze hallottam már spirituális feketepiacról, meg a beavatások szentségének teljes hiányáról ebben a környezetben, de én inkább azt javaslom, mindenki magának nyitogassa, minthogy ilyesmik miatt elkötelezze magát valamelyik érdekkör felé. Én is beleszaladtam kezdőként, de legalább kitanultam a spirituális hadviselést, látnátok, hogy borulnak a saját bolygóikon, amikor néha rendet vágok közöttük. Igen, azokról beszélek, akik előtt kvázi térdepeltek, csak én több perspektívából is látom őket, ami nekik még kicsit szokatlan.

A hologramban van egy érdekes sajátosság. Ha speciális fénnyel világítjuk meg egy kis darabját, nem a pici darabot fogjuk ott látni, hanem az Egészet piciben. Ha speciális (saját) felismerésekkel vizsgálod Önmagad egy pici szeletét, megtalálhatod az Utat az Univerzumhoz. A speciális felismeréseket pedig a meditáció nevű állapotban lehet megszerezni. Tehát meditációban alakíthatod a Világot, vagyis az agyad nem csak vetíthet, hanem alakíthatja is (másoknak) a Valóságot. Ám a Tudást meg kell szerezni és ennek egyik útja az is lehet, hogy célirányosan emelkedsz addig, amíg találkozol egy olyan szinttel, ahol hozzáférsz ehhez a tudáshoz, amit egy másik valóságban szereztél. Közben felkészülsz erre és fejleszted az agyad, meg a személyiségedet. 

Cél az, hogy sikeresen összehangold magadban az Álom és a Valóság frekvenciáit. Ezt nevezzük megvalósult álomnak, de az álommá váló valóság pontosabb lenne, ha emelkedsz közben a tudatoddal. 

A halálkutatási meditációim során gyakran találkoztam az álommal olyan értelemben is, hogy a túloldalon érdeklődtek élénken, így foglalkoztam a témával komolyabban is. Arra jutottam, hogy álomban az agyad kapcsolatot létesít a tudati hálózattal és amiket te álomképeknek látsz, az valójában egy magasabb dimenziós kommunikáció. Mivel az agyad csak abból tud főzni, amije van, ezeket a magasabb dimenziós információkat igyekszik a számodra érthető és ismerős környezetbe helyezni. Ezek azok az álmok, amik fölfelé vezetnek és jellemzőjük, hogy nem kötik őket a valóság szabályai. Én például az Omszki-tótól metróval 5 perc alatt Moszkvába értem úgy, hogy az az 5 perc azonnalinak tűnt. Gondolj bele, mi a francnak tölts órákat egy utazással, amikor az lehet egy gondolat? Az ilyen álmok másik típusa az, amit én reális álomnak nevezek és még a szagokat is érzed. Ilyenkor inkább párhuzamos valóságban jársz, vagy értő segítői környezetben alszol. Ez nem mindig van így, mert a te folyamatos 3D-s idővonalad csak neked folyamatos, velük lehet, legközelebb hónapok múlva találkozol újra, de mivel ezek számodra úgyse léteznek, csak a fejedben, nem is lényegesek.

Írtam is erről egy kisnovellát, az a jó bennük, hogy fejből tudom őket és  nem kell keresgélnem őket.

- Honnan vannak ilyen beszélgetőpartnereid?
- Itt vannak a fejemben.
- De itt ülnek és látszanak.
- Attól még itt vannak a fejemben.
- De ki fogja neked elhinni, hogy ott vannak a fejedben?
- Ki fogja elhinni nekem fönn, hogy itt ülnek és látszanak?