When someone expresses a strictly professional opinion, there is always sex or envy in the background
G
M
T

Amikor a spiritualitás mérgezővé válik

Ugyanazt a címet adtam, mint amire most itt reagálnék, ugyanis szokatlan, hogy egy kívülálló újságíró ilyen szinten beleálljon a témába. Ez egy kívülálló számára nagyon sok hasznos információt tartalmazó cikk. Amire most jönnének a saját gondolataim.

Felsőbbrendűség érzet

A világnak alapvetően két fő irányítási rendszere van. Az egyiket úgy hívják diktatúra, a másikat úgy, hogy demokrácia. Ezek közül a diktatúra az, amit mindenki ért, mert a demokrácia az egyenlőségem alapszik, amit nagyon nehezen értenek meg a hierarchiákban szocializálódott emberek. Megfigyeléseim szerint az ilyen egyenlőséget nem értő emberek az demokráciában a másik fölötti uralom megszerzésének könnyű útját látják. Ez megy ma a világban, amikor a tudatszint váltás teljesen átrendezi a hatalmi viszonyokat és politikai kalandorok ragadják magukhoz a földi hatalmat úgy, hogy közben égi küldetésről beszélnek.

Az ember a valóságban születik. A valóságnak vannak szabályai, amit törvények és egyfajta hallgatólagos közmegegyezés rögzít. Egy ember le tudja úgy élni az életét, hogy spiritualitással egyáltalán nem foglalkozik, csak és kizárólag a külvilágban él. Az ilyen embert én egyrészről júzernek nevezem, aki játékcélokért küzd (PPP: pénz, pina/pénisz, pozíció), másrészről fenntartom azt a sejtésemet, hogy a kollektív tudat számára a megvilágosodás az egyéni tudatban megjelenést jelenti. Azaz energetikai értelemben nem nézem le őket (amúgy ilyen értelemben senkit sem), ám a mindennapokban azért kurva nehéz elviselni ezt a sok barmot.

Ehhez elég csak egy pici tudatszint emelkedés, hogy ezt te is így lásd, aki egyike vagy ennek a sok baromnak, akiket egy mélyebb tudatszintű ember elég nehezen visel már el. Régebben tök jó volt, együtt mentünk bulizni, ám történt valami, ami miatt engem mindenki bolondnak néz. Amikor engem néztek bolondnak, akkor elfelejtitek, hogy ugyanazt teszitek, ami miatt majd felháborodott pofával tiltakoztok a felsőbbrendűségemmel szemben. Ugyanis az első tudatszint váltás nagyobb látószögre visz, ahol hirtelen egészen máshol látod a pénz jelentőségét és ahogy kezdesz eltávolodni a játékcéloktól, a többiek egyre inkább néznek téged hülyének.

Hogy felsőbbrendű lennék-e? Ha azt nézem, hogy én eljutottam a 42. dimenzióig és képes voltam visszatérni is, akkor a válaszom a határozott igen lesz. De ugyanezt mondanám arra a kvantumfizikusra, aki korszakalkotó felfedezéseket tesz, te pedig Cristiano Ronaldora, akinek talán még középiskolája sincs. Amikor felsőbbrendűséggel vádolsz valakit, nem árt emlékezned a csillogó szemeidre, amikor a kedvenc együttesed koncertjére mentél és aminek lenyomatai a mai napig benned élnek. Ha azt mondanám, hogy akkor holnaptól nem egyenlőség van, hanem mindent a tudatszint és az IQ határoz meg, akkor egészen pontosan arra az irányítási rendszerre utalnék, amit az imént diktatúrának neveztem. Ám egy fejlett ember sem tekinti a diktatúrát megfelelőnek és most el is mondom, hogy miért.

A látókat fenyegető legnagyobb veszély az unalom. Ha beülsz egy moziba, van különbség aközött, hogy ismered a sztorit vagy sem? Ha nézel egy sportmeccset, ugyanaz az élménye akkor, ha tudod a végeredményt és ha nem? Ha diktatúrát csinálsz, nem marad más körülötted, mint neked hajbókoló emberek és mindig neked is lesz igazad. Csak a hülye nem látja időben, hogy ebből mekkora baj lesz. Engem ezek hülyéztek le, amikor azt látták, ilyen hatalommal a demokrácia pártján állok. Azért állok ott, mert nekem nem kell megtapasztalnom valamit, amit ehelyett megértettem. Sokkal, de sokkal jobb úgy végigmenni az utcán, hogy az emberek rám se néznek, mint végigvonulni rendőri biztosítás mellett. Ugye érted? Mert ha nem, te, aki mérgező spiritualitásról beszélsz sem vagy más, mint egy méreg, aki azonnal hatni kezd, ahogy megérez egy kis hatalmat a többi ember fölött. 

A spiritualitáshoz erre felkészült személyiség kell. Aki erre fel nem készült és beavatásokat kap felelőtlen, magukat mestereknek nevező emberektől, az bizony felsőbbrendűnek fogja magát érezni, de ez nem a spiritualitás hibája.

 

Az Ego

Tudati utazásaim során sokféle helyen megfordultam. Olyanokban is, ahol kikapcsolták a rációmat, azaz agyamnak csak az intuitív féltekéje volt aktív, az is heveny megszállás alatt. Elmondhatom, hogy Ego nélkül tudtam tanulmányozni ezt a világot. Arra jutottam, hogy amivel az Egót vádolják, az egy nagy átverés. Mintha te a tükörképedet vádolnád a tükör előtt valamiért. Az, hogy az a nézet, miszerint az Ego a bűnös és ilyen széles körben elterjedt, nagy csapás a rendezési folyamatra, amit viszont csak logikusan lehet végezni, tehát szükség lesz rá a racionális féltekére. Mert enélkül az lesz, hogy a pisztoly lesz elítélve ahelyett, aki meghúzta a ravaszt.

"De emellett még felsőbbrendűnek is képzeli magát másoknál a spiritualitása miatt. Az ilyen ember többnyire rosszul reagál a kritikára, és elüldözi maga mellől azt, aki a saját kényelmes önelégültségét bármilyen módon megzavarhatja." Na ez egészen pontosan annak jellemzése, akinek elméletileg nincs is egója és én találkoztam vele. Nézz Gordon Ramsay-t (A konyha ördöge, Hotel Hell), hátha ettől észhez tér az intuitív agyféltekéd.


Spirituális materializmus

Nézd meg ezt a sok híres mágust, látnokot és kártyavetőt. Meg az összes papot, üzletembert és politikust. Az összes olyan embert, aki a spiritualitással nyomul és ismered a nevét (vagy nem, de féled őt). Aztán üdv a spirituális materializmusban!


Spirituális nárcizmus

Amikor ilyesmikről beszéltek, azt tudjátok, hogy az általam angyalinak nevezett szférát kritizáljátok? Nekik pedig nincs egójuk, rendkívül rosszul viselik a kritikát és nagyon sértődékenyek.

A holland csoportnak azt üzenem, hogy akkor most az összes kutatást végzőnek adjanak 1 milliárd dollárt és nézzük meg, mennyinek alakul ki ettől felsőbbrendűség érzete. Itt az lenne az elvárás, hogy miután felfejlesztetted az agyadat és elképesztően okos lettél, tessék magadat egyenrangúnak nézni egy iszákos hülyével. Én azt mondom, hogy ezekkel én nem vagyok egyenlő, csak a törvény előtt és nem fogom őket kitiltani sehonnan, ahol megjelenek. Élhető világot szeretnék, ahol magadat szabadnak érezni többet ér, mint egy szilárd kasztrendszer.


Mérgező pozitivitás

Erről nem sokat tudok mondani, mert időm nagy részében harcos utat jártam és nem volt alkalmam a jelenséget békés körülmények között vizsgálni, mert mindig megjelent valaki, aki az energiáimra pályázik. Sajnos a pozitív rezgéskörnyezet nélkülözhetetlen az egészséges reggelihez, de majd megnézzük, te mennyire akarsz keseregni, ha eljutsz odáig. Egy fejlett világban a negatív rezgéskörnyezet szabadon választható és nem lehet erre kényszeríteni senkit.


Rossz érzések

Természetesek még azoknál is, akikben rossz érzéseket kelt a személyem.